Internasjonal vennskapskamp, Argentina slo Panama big time!

Internasjonal vennskapskamp Argentina mot 2-0 stor seier over Panama, kan det sies at som det gamle sterke laget Argentina, få seieren kanskje fansen ikke er overrasket, og også en vennskapskamp, håper vi mer dette spillet kan spille litt mer spennende. Faktisk er situasjonen ikke hva fansen forventer, spillet i den tidlige delen av spillet, fordi det ikke er noe mål, er at noen fans vil føle seg kjedelig om dette, men det er fortsatt noe å se.

Det første målet i denne vennskapskampen var i 78 minutter, og mer eller mindre morsomme ingredienser, først iført Argentina drakter 2023 Lionel Messi sparket ikke direkte inn i døren, ballen traff målstolpen rebound tilbake, Leandro Paredes fulgte for å gjøre opp et spark, men ballen falt til bakken, Thiago Almada fulgte raskt opp, og på dette tidspunktet er den panamanske keeperen på bakken maktesløs til å stoppe, så det tomme målet Målet ble scoret. Etter en times lang kamp brøt Argentina endelig dødvannet og tok en seier med ett mål.

Det andre målet kom i det 89. minutt da Lionel Messi scoret et rent mål, som også nådde sin milepæl på 800 mål og ga Argentina en 2-0-seier. Det var en vakker avslutning for Argentina, mens Panama angret på at de ikke fikk et eneste mål.

Alt i alt er denne vennskapskampen en fordel for fansen å se, seier eller tap vil ikke ha innvirkning på begge sider, det offisielle spillet, se deg på banen. Hvis du også liker fotball, kan du kjøpe Billige Fotballdrakter fra nettstedet vårt for å støtte dem!